Poker-i më i mirë HUD për Mac 2021 (Përdorur nga Pro)

Poker-i më i mirë HUD për Mac 2021 (Përdorur nga Pro)

Goldstein ผู้สนับสนุนการเดิมพันกีฬาที่ถูกกล่าวหาแทนที่ Adelson ตอนปลายเป็นประธานซีอีโอของ Las Vegas Sands


Njerëzit shpesh më pyesin se cili është HUD-i më i mirë i pokerit për Mac. Dhe si një pro poker në internet 10+ vjeçar, i cili gjithashtu përdor një Mac, kjo ka qenë diçka që unë kam provuar shumë gjatë viteve. Për shkak se problemi më i madh me të cilin përballen përdoruesit e Mac është që shumë HUD të pokerit më të mirë atje nuk janë në përputhje me një Mac. Ata punojnë vetëm në një kompjuter të bazuar në Windows. Kështu që në këtë artikull unë do t’i shkatërroj të gjitha për ju. Ky është HUD-i më i mirë i pokerit për Mac, siç përdoret nga pro. * Bonus special * Në fund të këtij artikulli do t’ju ofroj gjithashtu lidhje për të shkarkuar konfigurimin aktual me porosi të HUD që kam përdorur për gati 10 vjet si një profesionist i pokerit në internet. Kjo do të jetë plotësisht falas por është vetëm për lexuesit e blogut tim. Këtë do ta gjeni në fund të këtij artikulli. HUD-i më i mirë i pokerit për Mac është PokerTracker 4. Ky është HUD i pokerit më gjithëpërfshirës dhe i lehtë për t’u përdorur në treg këto ditë. Dhe kjo është arsyeja pse shumica e profesionistëve në internet të pokerit, përfshirë edhe veten time, mbështeten tek ajo ditë për ditë. PokerTracker ka statistikat më të HUD për ju për të zgjedhur, duke ju treguar gjithçka që mund të keni nevojë të dini për kundërshtarët tuaj ndërsa jeni me poker me shumë tryeza në internet. Për shembull: Sa përqind të duarve luajnë? Sa shpesh ata ngrenë preflop? Sa shpesh ata ngrenë preflop? Sa përqind të kohës ata bëjnë një vazhdim bast flop? Sa përqind e kohës palosin nëse vendosni të blofoni lumin? E gjithë kjo është një informacion absolutisht thelbësor që duhet të keni, veçanërisht kur jeni me poker online me shumë skeda, sepse do ta bëjë shumë më të lehtë për ju të merrni vendimet e duhura kundër të gjithëve. Nuk ka asnjë mënyrë që të jeni në gjendje për të marrë lexime në secilin kundërshtar të veçantë, veçanërisht nëse keni 2, 4, 8 ose më shumë tavolina. PokerTracker për Mac ju lejon të shfaqni të gjitha këto statistika të HUD lehtësisht pranë kundërshtarëve tuaj në tryezë, në mënyrë që të keni gjithmonë lexime të sakta në të gjithë kundërshtarët tuaj. Të gjitha këto statistika të HUD (lexohen) nga rruga vijnë nga duart që ju keni luajtur tashmë kundër këtyre lojtarëve. PokerTracker i ruan këto informacione në kohë reale ndërsa luani dhe i shfaq ato në tryezën tuaj të pokerit për ju (p.sh. përqindja e duarve që luajnë, sa shpesh palosen nëse vini bast kthesën etj.). Dhe gjëja tjetër e shkëlqyeshme është që i gjithë ky informacion (që PokerTracker lexon nga historitë tuaja të dorës) ruhet përgjithmonë në bazën e të dhënave tuaja. Kështu që kjo do të thotë që edhe nëse nuk keni luajtur kundër dikujt për 6 muaj, PokerTracker do të tregojë statistikat e HUD mbi to, në mënyrë që menjëherë të njihni llojin e lojtarit të tyre dhe çdo shënim që mund të keni marrë gjithashtu. Të kesh të dhëna të besueshme HUD si këto në çdo kohë është absolutisht thelbësore për suksesin tënd në poker online. Kjo është arsyeja pse unë i besoj PokerTracker që të më sigurojë leximet e duhura ndërsa jam duke bërë shumë skedarë në MacBook Air. Ju mund të shkarkoni falas versionin provë 30 ditor të PokerTracker për Mac këtu. Gjëja tjetër që me të vërtetë e bën PokerTracker të dallohet nga të gjithë të tjerët është se ajo gjithashtu ka bazën e të dhënave më të mira për ndjekjen e pokerit gjithashtu. Çfarë është “baza e të dhënave për gjurmimin e pokerit?” Një bazë e të dhënave për gjurmimin e pokerit ju lejon të analizoni çdo aspekt të vetëm të lojës tuaj (si dhe kundërshtarët tuaj) dhe të gjeni dhe rregulloni rrjedhjet tuaja. Ky ka qenë një nga çelësat më të mëdhenj absolutë të suksesit tim në tryezat e pokerit në internet gjatë këtyre viteve. Kam kaluar orë të panumërta në bazën e të dhënave PokerTracker në Mac-in tim duke rishikuar duart e mia dhe gjithashtu duke studiuar lojtarët më të mirë në lojërat e mia. Kjo më ka lejuar të qëndroj vazhdimisht përpara kundërshtarëve të mi dhe të vazhdoj t’i shtyp. Dhe kjo është arsyeja pse unë rekomandoj shumë PokerTracker për të gjithë lojtarët seriozisht të pokerit që përdorin një Mac. Për shembull: A keni probleme të luani Ace King në big blind në një tenxhere me 3 bast? Ju mund të filtroni për këtë skenar të saktë duke përdorur filtrat e parave të parave të PokerTracker për Mac ose turneun. Kjo do t’ju tregojë saktësisht se sa po fitoni ose humbni në këtë situatë, dhe gjithashtu mund të rishikoni çdo dorë të vetme që keni luajtur në këtë skenar për të gjetur se si ta përmirësoni strategjinë tuaj. Për më tepër, ju gjithashtu mund të studioni se si lojtarët më të mirë të pokerit në lojërat tuaja luajnë Ace King edhe në këtë situatë të saktë. Kjo do t’ju lejojë të zbuloni se çfarë ata mund të bëjnë më mirë se ju. Përfundimi është se nëse doni të merrni një hap më përpara në konkurrencë, dhe vazhdimisht t’i tejkaloni ato, duhet të vendosni kohën e studimit larg tabelave si kjo. PokerTracker për Mac ju lejon të bëni pikërisht atë. Ju mund ta shkarkoni versionin provë falas të PokerTracker për Mac këtu. Njerëzit gjithashtu shpesh më pyesin se cili është HUD-i më i mirë i pokerit për Mac në lojërat e Zoom këto ditë. Dhe edhe një herë, PokerTracker është zgjedhja e qartë e pro këtu. PokerTracker për Mac është plotësisht në përputhje me lojërat e shpejta të pokerit si Zoom, Fast Forward, Snap dhe Zone në faqet e pokerit si PokerStars, Partypoker, 888 dhe më shumë. Dhe të kesh një HUD të besueshëm të pokerit ndërsa luan lojëra pokeri në stilin Zoom është jashtëzakonisht e rëndësishme sepse është jashtëzakonisht e vështirë të marrësh lexime në këtë format. Kjo për shkak se grupi i lojtarëve shpesh mund të jetë disa qindra lojtarë (ose më shumë) gjatë orëve të para në veçanti. Dhe meqenëse jeni zhvendosur në një tryezë të re për secilën dorë në lojërat e palosjes së shpejtë si Zoom, kjo do të thotë që ju mund të mos e shihni të njëjtin lojtar për një orë ose më shumë. Kështu që thjesht nuk ka asnjë mënyrë në tokë që të jeni në gjendje të mbani gjurmët e të gjithë këtyre lojtarëve. Por PokerTracker HUD për Mac po punon prapa skenave për t’u siguruar që keni informacionin e duhur në ekranin tuaj kur ju nevojitet. Kjo do të thotë që do të keni lexime të sakta në të gjithë kundërshtarët tuaj në Zoom, Fast Forward, Snap, Zone dhe kështu që edhe nëse nuk keni luajtur një dorë të vetme kundër atij lojtari brenda një ore. Tani, është e rëndësishme të theksohet se PokerTracker nuk punon në të gjitha faqet e pokerit atje. Por funksionon me shumicën e atyre më kryesore. Nëse luani një lojë pokeri në stilin Zoom në veçanti, unë do t’ju rekomandoja shumë që të paktën të provoni PokerTracker HUD për Mac. Sepse nuk ka asnjë mënyrë që të jeni në gjendje të mbani shënime mendore dhe “lexoni” të gjithë këta lojtarë në të njëjtën kohë. Dhe kështu përdorimi i një HUD të mirë është një avantazh i madh. HUD-i im i rekomanduar poker # 1 për Mac në lojërat e tipit Zoom është PokerTracker. Mund ta shkarkoni provën falas të PokerTracker për Mac këtu. Si një profesionist i pokerit në internet (ose edhe si një amator serioz) ndërsa luani në një Mac, është shumë e rëndësishme që të mësoni se si të përdorni një HUD të mirë të pokerit si PokerTracker. Siç e përmenda tashmë, kjo do t’ju ndihmojë të merrni lexime të sakta në të gjitha e kundërshtarëve tuaj në kohë reale në tryezat e pokerit, dhe gjithashtu do t’ju ndihmojë të gjeni rrjedhjet tuaja dhe t’i rregulloni ato kur nuk po luani poker. Por një nga aspektet e tjera më të rëndësishme të PokerTracker për Mac për lojtarë seriozë të pokerit është aftësia për të mbani rezultate të hollësishme të të gjitha fitoreve dhe humbjeve tuaja. Shumë lojtarë të pokerit thjesht mbështeten në kujtesën e tyre ose vlerësimet e tyre të përafërta se sa janë lart ose poshtë. Askush që është vërtet serioz në lidhje me pokerin online nuk do ta bënte kurrë këtë. Ju keni nevojë për të dhëna të qarta dhe të pamohueshme për rezultatet tuaja në çdo situatë në poker në mënyrë që të dini saktësisht se ku jeni dhe ku mund të keni nevojë të përmirësoheni. Kështu për shembull, me PokerTracker për Mac ju mund të prishni rezultatet tuaja për: Turnetë Lojërat me para (Zmadhimi, unaza e plotë, 6 maksimumi dhe kokat lart) Uluni dhe Gos Dhe shumë më tepër. Dhe siç u përmend më lart, ju gjithashtu mund të merrni rezultatet tuaja për çdo situatë të imagjinueshme, të tilla si aces xhepi paraflipi i gjithçkaje, ose 9 ♥ 8. në butonin. Ju nuk keni nevojë të “hamendësoni” më. A jeni vërtet fitues me lidhësit tuaj të përshtatshëm? Po në lidhje me xhepin tuaj AA? Tani do ta dini me siguri, dhe gjithashtu si të përmirësoni rezultatet tuaja në këto situata. Nëse e merrni seriozisht pokerin në internet, ju duhen të dhëna të qarta dhe të pakundërshtueshme për rezultatet tuaja në çdo situatë të veçantë. PokerTracker për Mac ju lejon të bëni pikërisht atë. Ju mund ta shkarkoni provën falas për PokerTracker për Mac këtu. Merrni HUD-in tim të personalizuar falas për PokerTracker për MacAlright aq së fundmi (dhe vetëm për lexuesit besnikë këtu në blogun tim të pokerit), unë jam do t’ju japë hyrje falas në konfigurimet e personalizuara të PokerTracker HUD në të cilat unë jam mbështetur personalisht si një profesionist i pokerit në internet për gati 10 vjet tani. Këto dy konfigurime HUD të pokerit, të cilat unë personalisht krijova, do t’ju japin të dhënat e sakta në ekranin tuaj që mendoj se është më e rëndësishmja për suksesin tuaj në lojërat e aksioneve të vogla në internet. Në fakt, unë gjithmonë kam këto statistika specifike të HUD të shfaqura në MacBook Air gjatë lojërave me poker në internet me shumë skeda. Tani, dua të përmend se kam dy të ndryshme falas HUD-të e personalizuara të PokerTracker të cilat i përdor në varësi të aksioneve që po luaj në internet. Kur po luaj aksione vërtet të ulta si lojëra parash 1c / 2c ose 2c / 5c (ose turne 5 $) nuk më duhen vërtet aq statistika HUD në ekranin tim . Dhe kjo sepse shumica e lojtarëve në këto aksione janë fillestar relativisht të lexueshëm gjithsesi shumë lehtë. Sidoqoftë, kur unë jam duke luajtur aksione më të larta, të tilla si lojëra me para 5c / 10c, 10c / 25c dhe më të larta (20 dollarë + turne), ku do të hasni lojtarë shumë më të mirë, më duhen lexime më të thella dhe më shumë statistika të HUD të disponueshme. Prandaj, unë do të rekomandoj aksione për secilin nga dy konfigurimet e mia falas të PokerTracker HUD për Mac më poshtë: Së fundmi, jam shumë i sigurt se keni nevojë të keni të instaluar në Mac-un tuaj versionin e plotë (dmth. jo versionin provë) të PokerTracker 4 përpara se të përdorni njërën prej HUD-ve të mia. Shkarkoni Profilet e Mia HUD Custom PokerTracker falas për Mac: 1. Ju mund ta shkarkoni verzionin Lite të PokerTracker 4 HUD tim të personalizuar këtu. (rekomandohet për para në NL2, NL4 dhe NL5, turne 5 $) 2. Ju mund ta shkarkoni Versionin e plotë të PokerTracker tim 4 HUD të personalizuar këtu. (rekomandohet për NL10 dhe para më të larta, turne 20 $ +) Nga rruga, unë ngarkova të dy skedarët për PokerTracker HUD tim të personalizuar në Google Drive për ju djema. Ata janë skedarë “.pt4hud” që do të thotë se ata do të punojnë vetëm me PokerTracker. Dhe gjithashtu do t’ju duhet të përdorni një kompjuter portativ ose një kompjuter desktop për t’i përdorur këto pasi PokerTracker nuk do të funksionojë në një telefon inteligjent ose një tablet (jo poker HUD bën atë për të cilin jam i vetëdijshëm). Për të përdorur profilet e mia të personalizuara falas PokerTracker HUD për Mac mbi të gjitha që duhet të bëni është të klikoni butonin blu të shkarkimit në mes të ekranit tuaj dhe ta ruani diku në Mac tuaj. HUD> Redaktoni Profilet e HUD> Opsionet> Importo Profilin. Tani mund të filloni të përdorni konfigurimin tim falas të personalizuar të PokerTracker HUD për Mac që unë personalisht e përdor si një profesionist të pokerit në internet për veten tuaj. Mendimet përfundimtare Pra, cili është HUD-i më i mirë i pokerit për Mac këto ditë? Epo, për mua personalisht nuk është as afër. Unë jam mbështetur në PokerTracker ditë për ditë për gati një dekadë tani. PokerTracker për Mac ka statistikat më të HUD të çdo programi për ndjekjen e pokerit atje, është më e lehtë për t’u përdorur dhe gjithashtu ndihmon jashtëzakonisht shumë për të studiuar lojën tuaj dhe për të gjetur dhe rregulluar rrjedhjet tuaja. Kjo ka qenë absolutisht thelbësore për suksesin tim ndër vite si një profesionist i pokerit në internet që përdor një Mac. Për më tepër, PokerTracker ka sasinë më të gjerë të pajtueshmërisë me pothuajse të gjitha dhomat kryesore të pokerit në internet dhe është HUD më i mirë i pokerit për Mac në lojërat e pokerit të tipit Zoom. Nuk ka dyshim që ky program më ka ndihmuar të bëj dhjetëra mijëra dollarë më shumë gjatë viteve në tryezat e pokerit në internet, dhe kjo është arsyeja pse ai është mjeti im i rekomanduar i pokerit në internet për përdoruesit e Mac-it # 1. Përfundimi është se nëse përdorni një Mac dhe e merrni seriozisht pokerin në internet, atëherë unë do t’ju rekomandoja së paku të provoni PokerTracker HUD. Ju mund të shkarkoni versionin provë falas të PokerTracker HUD për Mac, këtu .— Dhe së fundmi, nëse doni të dini të gjitha strategjitë e avancuara të pokerit që unë personalisht i përdor si profesionist, atëherë sigurohuni që të merrni një kopjoni fletën time falas të mashtrimit të pokerit. * Ju lutem vini re se lidhjet në këtë artikull janë lidhje filialesh. Kjo do të thotë që pa asnjë kosto për ju mund të fitoj një komision të vogël nëse vendosni të blini versionin e plotë të PokerTracker. .


หวยออนไลน์
เล่นหวยออนไลน์
ไพ่ออนไลน์
เว็บ คาสิโน
คาสิโน777

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *